In de begin jaren 2000 hebben wij in de Eextahal Scheemda diverse jaren in de winterperiodes rommelmarkten e.d. georganiseerd. Deze markten werden altijd zeer goed bezocht door zowel standhouders als bezoekers maar naar na verloop van tijd en vanwege het vele aanbod van markten in de provincië zijn wij hiermee gestopt.

 
Vanwege de vraag van diverse mensen hebben wij besloten om de stoute schoenen maar weer eens aan te trekken en te proberen om weer een markt te organiseren. We hebben  zondag de 25ste maart als try out gepland met als doelstelling dat als dit een succes wordt om met ingang van september 2018 een reeks van 4 markten te gaan organiseren.

 
Inmiddels tekenen we maart 2019 en hebben het eerste winterseizoen achter de rug, we kunnen alleen maar zeggen……. een geweldig succes! Zowel qua standhouders (4 ruim van te voren volgeboekte markten) als bezoekers die de weg naar de Eextahal wisten te vinden.
 
We hebben dan ook maar meteen 4 nieuwe datums voor het seizoen 2019/2020 vastgelegd, deze kunt u vinden op de volgende pagina.
 
Naast de vier “snuffelmarkten” gaan we ook nog een tweetal kleding- & speelgoedbeurzen organiseren, deze datums worden zeer binnenkort bekend gemaakt.