Ook op onze markten gelden regels, als standhouder van onze markten dient elke standhouder zich aan de onderstaande regels te houden!

Voorwaarden standhouders ZMO:

 1. Aanmelden als verkoper met een beursplaats kan via de online ticketshop.
 2. Je reservering voor een beursplek is pas definitief na betaling van je deelnamebedrag.
 3. Standhouders kunnen vanaf 08:00 hun kraam opbouwen/inruimen en zijn verplicht minimaal 15 minuten voor aanvang van de markt (openingstijden publiek) bij hun kraam aanwezig te zijn.
 4. De organisatie heeft het recht om de toegewezen beursplek ten alle tijden te kunnen wijzigen.
 5. Annulering is niet mogelijk. Om iedereen gelijk te behandelen wordt hierin geen uitzondering gemaakt, ongeacht de reden van annulering. Zelf je plek doorverkopen kan wel. Geef dan de gegevens van de nieuwe verkoper door zodat wij weten wie er komt en waar alle detailinfo naar toe moet.
 6. Geen enkele standhouder heeft het alleenrecht met betrekking tot bepaalde handelsgoederen.
 7. Het nuttigen en in bezit hebben van alcoholische dranken of andere genotsmiddelen is niet toegestaan.
 8. Standhouders zijn zelf verantwoordelijk voor zijn of haar goederen.
 9. Er geldt een algeheel rookverbod. Dit geldt ook voor standhouders! De Zwarte Markt is nimmer verantwoordelijk voor bekeuringen die opgelegd worden i.v.m. het overtreden van het rookverbod. Dit wordt verhaald op de standhouder.
 10. Het is voor standhouders verboden hun kraam, of een verondersteld alleenrecht op bepaalde handelsgoederen, door te verhuren aan derden.
 11. Het is verboden om gestolen goederen of goederen waar geen rechten over betaald zijn, te verkopen.
 12. Blijf altijd binnen de afmeting van je beursplek. Dit om de gangpaden voor de bezoekers en hun veiligheid vrij te houden. Volg eventuele aanwijzingen van de organisatie, voor het verwijderen van je spullen uit de gangpaden, per direct op. De brandweer controleert hier ook streng op.
 13. Per gereserveerde beursplek mogen 2 volwassenen verkopen, mits zij ’s morgens samen binnenkomen bij het opbouwen. Overige ‘helpers’ die later binnenkomen betalen de reguliere entreekosten.
 14. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vernieling en/of diefstal van uw goederen.
 15. Bij het kopen van een ticket voor een beursplaats of entreetoegang geef je automatisch toestemming dat tijdens de beurs beeldmateriaal kan worden gemaakt en worden gebruikt op de website en social media kanalen van E-Events, Zwarte Markt Oldambt, SportCafé Scheemda en Eextahal Scheemda.
 16. Inpakken voor sluitingstijd (16:15h) is niet toegestaan. Dit betekent een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.
 17. De beursplek moet schoon opgeleverd worden. Laat je troep en vuilnis achter? Dit betekent een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.
 18. Tijdens de beurs is het niet toegestaan de nooduitgangen te openen. Gebruik je de nooduitgang zonder dat er sprake is van een noodsituatie of zonder toestemming van de organisatie? Dan betekent dit een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.
 19. De organisatie van de Zwarte Markt Scheemda kan nergens aansprakelijk voor gesteld worden.

Voorwaarden ZMO 20192020

Voor vragen of opmerkingen over het reglement kunt u contact met ons opnemen via info@zwartemarktoldambt.nl