Voorwaarden Kinderkleding- en Speelgoedbeurs.

* Aanmelden als verkoper met een standplaats kan via de online ticketshop.

* Je reservering voor een standplaats is pas definitief na betaling van je stageld.

* De organisatie heeft het recht om de toegewezen standplaats ten alle tijden te kunnen wijzigen

* De gehele verkoopopbrengst is voor jezelf.

* Annulering is niet mogelijk. Om iedereen gelijk te behandelen wordt hierin geen uitzondering gemaakt, ongeacht de reden van annulering. Zelf je standplaats doorverkopen kan wel maar geef dan de gegevens van de nieuwe verkoper aan ons door zodat wij weten wie er komt.

* Blijf altijd binnen de afmeting van je standplaats. Dit om de gangpaden voor de bezoekers en hun veiligheid vrij te houden. Volg eventuele aanwijzingen van de organisatie, voor het verwijderen van je spullen uit de gangpaden, per direct op. De brandweer controleert hier ook streng op.

* Per gereserveerde stndplaats mogen 2 volwassenen verkopen, mits zij ’s morgens samen binnenkomen bij het opbouwen. Overige ‘helpers’ die later binnenkomen betalen de reguliere entreekosten.

* De organisatie is niet verantwoordelijk voor vernieling en/of diefstal van uw goederen.

* Bij het kopen van een ticket voor standplaats of entreetoegang geef je automatisch toestemming dat tijdens de beurs beeldmateriaal kan worden gemaakt en worden gebruikt op de website en social media kanalen van E-Events, Zwarte Markt Oldambt, SportCafé Scheemda en Eextahal Scheemda.

* Inpakken voor sluitingstijd is niet toegestaan. Dit betekent een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.

* Je standplaats moet schoon opgeleverd worden. Laat je troep en vuilnis achter? Dit betekent een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.

* Tijdens de markt is het niet toegestaan de nooduitgangen te openen. Gebruik je de nooduitgang zonder dat er sprake is van een noodsituatie of zonder toestemming van de organisatie? Dan betekent dit een boete van € 50,00 welke via automatische incasso wordt geïnd.

  • Communicatie betreft staanplaatsen/kramen gaat alléén via mail of telefonisch, dus NIET via Facebook, Whatsapp of andere social platformen.

* Bij onvoldoende animo is de organisatie gerechtigd om een marktdag te annuleren, de standhouders worden altijd vroegtijdig ingelicht en betaalde marktgelden worden teruggestort.